-Hirdetés-

Újabb jelentős havazás érkezik Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

Az időjárás ezúttal nem tréfál, a várakozásoknak megfelelően az hétfő esti órákban elérte Békés, és Csongrád megye térségét a mediterrán ciklon csapadékzónája, lássuk a folytatást!

A hajnali órákig 4-6 cm friss hóréteg alakult ki térségünkben, kissé mérséklődött az északkeleti légmozgás, azonban helyenként kisebb hófúvások tapasztalhatóak, óvatosan a közlekedéssel!

A reggeli órákra -6 fokig süllyedtek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte.

A keddi nap folyamán újabb csapadékmezők érkeznek térségünkbe, így a szerda reggeli órákig további 6-7 cm friss hóval számolhatunk, így szerda reggelre Békés, és Csongrád megye szerte 10-15 cm hóréteg gyűlik össze, ami bizony meg is marad.

Szerdán hajnalban még számolhatunk kisebb havazással, és kissé feltámad az északkeleti szél, így a szerdai napon hófúvások nehezítik a közlekedést Békés, és Csongrád megye szerte.

Szerda estére a ciklon és felhőzete elhagyja térségünket, kitisztul az égbolt, csütörtökön hajnalban akár a -18 fokot is megközelíthetjük, vigyázzunk egymásra, jelentősebb enyhüléssel az előttünk álló 3 napban nem számolhatunk.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

494 Shares