-Hirdetés-

Újabb kisebb havazás, és hófúvás érkezik Békés, és Csongrád megyébe!

Az előttünk álló szerdai nap sem lesz kegyes hozzánk az időjárás, a mediterrán ciklon egyik mellékága még megszórja térségünket pár cm friss hóval, és sajnos további kellemetlenségek jönnek!

Jelenleg Békés, és Csongrád megye szerte -10 fok körül szóródnak a hőmérsékletek, a késő esti órákban hószállingózás volt tapasztalható, a szerda hajnali órákban dél felől újabb kisebb csapadékmező érte el térségünket, melyből 2-3 cm friss hótakaró várható.

Igen komoly, és veszélyes út, és közlekedési viszonyokra számíthatunk Békés, és Csongrád megye szerte a mai napon, órákon belül érezhetően megélénkül az északi szél, mely hordani fogja az elmúlt 36 órában lehullott 8-10 cm havat, és főleg lakott területen kívül hóátfúvásokkal kell számolnunk!

A mediterrán ciklon felhőzete csak a késő délutáni órákban távozik térségünkből, -3 fokon tetőznek a napi maximum értékek, így a hó olvadásától nem kell tartanunk.

Szerda estére kitisztul az égbolt, csütörtökön hajnalban megdől az idei tél hidegrekordja, ekkor Békés, és Csongrád megye szerte -15 fok alá süllyednek a hőmérsékletek.

Csütörtöki napunkat már inkább a napsütés jellemzi majd, azonban így is egész nap fagyni fog, és csütörtök este újabb felhősödés kezdődik, pénteken hajnalban újabb kisebb havazás érkezhet Békés, és Csongrád megyébe.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.