Érdekességek

Újabb részletek Orbán nyaralásáról!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Miniszterelnökünk alaposan megválogatja nyaralásai helyszínét, nem történt ez most sem másképp, lássuk idén hol, és hogyan töltötte a szabadságot Orbán Viktor!

Újabb részleteket közölt a Blikk Orbán Viktor horvát nyaralásáról. Eddig csak egy horvát étteremtulaj fotója alapján lehetett tudni arról, hogy a miniszterelnök és felesége a horvát tengerparton tartózkodik.

A Blikk viszont most azt írja, Orbán Krk szigeten közvetlen a tengerparton foglalt szállást, általában ez a legfontosabb szempont a horvát utazásaikor – tudta meg a lap Marin Skenderovictól, aki többször is volt idegenvezetője a kormányfőnek, ő a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti igazgatója.

Skenderovic azt is elmondta, hogy a miniszterelnök és felesége három hetet tartózkodott a szigeten. Orbán „nem ragaszkodik fényűző szállodához. Korábbi vakációja során Ugljan szigeten egy magánházban lakott, Mljet szigeten pedig egy háromcsillagos hotelben foglalt szobát”.

„A csillagok számánál fontosabb Orbánnak, hogy szállása közvetlenül a tengerparton legyen, szép kilátással az öblökre, a szigetekre. Láthatóan élvezi a tengert, a végeláthatatlan kék vizet. Szeret hajózni és szívesen eszik halakat, tengeri herkentyűket. Előfordult, hogy a kettőt összekötötték: éjszakai halászatra indultak, s aztán a hálóba akadt halakat megsütötte ebédre a séf a hotelben” – mondta az igazgató.

Forrás: www.atv.hu

Csatlakozzon a beszélgetéshez