Friss időjárásjelentés

Változékony napok várnak Békés, és Csongrád megye lakóira!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A mögöttünk álló kedd éjszaka folyamán már kifejezetten megerősödött a délnyugati légmozgás Békés, és Csongrád megye térségében, ezzel felmelegedés vette kezdetét, ami csak átmeneti, lássuk hogy milyen időjárásra számíthatunk a folytatásban?

A kedd esti órákban fagypont alá süllyedtek kissé a hőmérsékletek térségünkben, azonban már a reggeli órákra enyhülés következett be térségünkben, 2 fokra ébredhettünk, Békés megye tájain kisebb záporok is előfordultak.

Szerdai napunkon a délelőtti órákban a felhőké a főszerep, de a délutáni órákban pár órás napsütéssel is számolhatunk Békés, és Csongrád megye térségében, az enyhülés tovább folytatódik, 5 fokon tetőznek a napi maximum hőmérsékletek, de az élénk légmozgás miatt hőérzetünk 2 fok körül alakul majd.

Csütörtökön ismét megélénkül,  ezúttal már a déli légmozgás, a felmelegedés ekkor éri el csúcspontját, a csütörtöki napon akár már 8-10 fokot is mutathatnak a hőmérők Békés, és Csongrád megye térségében, és a napsütés veszi át a főszerepet.

Péntek estétől téli fordulat következik be Békés, és Csongrád megye időjárásában, a déli légmozgást már északnyugati, szombaton pedig északkeleti váltja, jelentős lehűlés várható, hétvégére havazás érkezhet.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelezés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.