Érdekességek

Van-e értelme maszkot viselni? Most egy professzor elárulja az igazságot! Videóval!

- Hirdetés

Egyre több embert foglalkoztat, és idegesít is az a tény s hogy van-e értelme a maszkok hordásának, vagy csak gazdasági fogás, sokan azt is megkérdőjelezik és hogy a vírus létezik-e? Ezekre a kérdésekre kapunk választ egy Thaiföldön élő magyar professzortól a linkre kattintva már indul is a videó, így kiderül az ami most leginkább foglalkoztatja az embereket.

https://www.youtube.com/watch?v=2CcQfljMF2Q

Ez a neves professzor hónapok óta gyártja csatornáját a legvalósabb, leghasznosabb videókat, így amiről beszél, annak alaposan utána is jár, nem bíz semmit a véletlenre, biztosra megy.

Sorra leplezi le a kamuvideósokat, az álldoktorokat, akik csak látogatottságot, pánikkeltést szeretnének, sőt, hasznot húzni a koronavírusból, ami aljas dolog, s akár emberek halálát okozhatják a rossz tanácsok ami felér egy bűncselekménnyel is.

Ő leplezte le Tedrost a WHO vezetőjét is egy videójában, és kiderült, hogy nem az egészségünk  a fontos, hanem az a nyomorult gazdaság, még akkor is, ha a járványba százezrek halnak meg, a lényeg az olaj, és amelyet Etiópiában tártak fel.

Gazdasági érdekek is fűződnek a járványhoz, Kína akar lenni a világ vezető gazdasági hatalma, Amerikát le akarja mosni a Föld felszínéről is, ami így sikerülni is fog, hiszen mindenki tőlük veszi a maszkokat, és lélegeztető gépeket, valamint egyéb egészségügyi eszközöket, közben pedig az EU kassza kiürül és persze az emberek zsebe is, a második hullám csak hazánkban akár újabb 1 millió munkanélkülit eredményez, s onnan már nem lesz felállás, Kína eléri a célját.

Tehát kattintsanak a linkre, és hallgassák meg ezt a neves magyar származású professzort, és hogy vajon van-e értelme a maszkhordásnak, vagy nincs, nagyon hasznos videó, aki megnézi, nem bánja meg, és így a videóit követve az ember nem fut a csalók, és kamuoldalak karmaiba.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.