-Hirdetés-

Vasárnap ránk tör a tavasz Békés, és Csongrád megyében! Részletek!

A mögöttünk álló szombati nap a várakozások szerint alakult, a reggeli órákban a felhőké, délután már a napsütés volt a főszerep, +6 fokon tetőztek a hőmérsékletek, nem állunk meg, lássuk a folytatást!

Az előttünk álló éjszaka folyamán tovább tisztul az égbolt térségünk felett, ennek köszönhetően kissé csípős lesz a reggel, Békés, és Csongrád megye szerte -2, -3 köré süllyednek a hőmérsékletek, öltözzünk rétegesen átmeneti időszak következik, ilyenkor a legkönnyebb megfázni.

A reggeli, kora délelőtti órákban lendületes felmelegedés indul meg, a sok napsütés hatására 10 fok köré emelkednek a napi maximum értékek a délutáni órákra, hőérzetünk 15 fok körül mozog majd, ilyenkor az ember hajlamos alul öltözni.

Említésre méltó csapadék, valamint légmozgás nem várható Békés, és Csongrád megye térségében, a ragyogó napsütést csak kisebb felhőátvonulások zavarhatják meg, és csak átmeneti jelleggel.

Kedden már fagymenetes reggelre ébredhetünk, tovább folytatódik a felmelegedés, szerdán pedig érezhetően megélénkül a déli légmozgás, így a hét közepén már akár 15 fok feletti értékeket is mérhetünk a nappali órákban, a hétfői napon azonban kisebb felhősáv érinti térségünket, melyből maximum 2-3 mm csapadék várható, természetesen eső formájában.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az időjárásjelentés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

Shares 513