Horoszkóp

Vasárnapi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Igazán pozitív napra ébredhettünk lehet hogy szombaton sok volt a galiba s de a vasárnap már nem erről fog szólni, a mai nap sok meglepetés, és eseménydús nap vár, izgalmakkal, lássuk, horoszkópod mit ígér vasárnapra számodra.

Kos:

Ne lepődj meg azon, és ha ingerlékenynek érzed magadat. Sőt, az a jó, ha észreveszed az ingerültségedet. Ha tudatosítod azt, kontrollálni is tudod ezúttal magadat. A lényeg, ne másokra önts a bosszúságodat. A családod nem érdemli meg, hogy vasárnap velük veszekedj.Ma csak jó dolgok járjanak az eszedben, s így akár igen jó ötleteid támadnak a jövőt illetően.

Bika:

Vasárnap erős most benned a vágy a vásárlásra, szíved szerint végigjárnád a boltokat. A nyári leárazások nagyon erős motivációt rejtenek, és könnyen engedhetsz a csábításnak. Ma olyasmit is megveszel, amire semmire szükséged. Vasárnap a pénz nagyon könnyen megy. Légy óvatos nehogy még holnapra mindent megbánj. Gondolkodj reálisan, és költekezz óvatosan, csak olyat vegyél, amire szükséges is van.

Ikrek:

A feszültség nagyon erős benned most, és könnyen lehet, éppen a párodon csattan az ostor. Ne kísértsd a sorsot, nem tehet a rossz hangulatért. Persze, ne fojtsd magadba a dühöt, de inkább sporttal, mozgással vezesd le, mintsem csípős, bántó megjegyzésekkel. A sport nagyon hasznos dolog, közben támadnak akár a legjobb ötletek, hát rajta fel, irány a szabadba, a természetbe.

Rák:

Vasárnap a lazítás napja ezúttal. Merülj el a kádban, vagy medencébe lógasd a lábadat. A lényeg, hogy víz közelében töltsd a napot, mert ma a vizes időtöltésből is meríthetsz erőt az előtted álló hétre. Ha máris a szabadságodat töltöd, akkor még fontosabb, hogy csak magadra figyelj, a környezeted kritikájával pedig most még csak ne is foglalkozz, csak érezd jól magad a bőrödben.

Oroszlán:

Vasárnap most különösen érzelmes hangulatba kerülsz. Töltsd a pároddal ezt a napot kettesben. Ha még keresed a társadat, s könnyen lehet, épp ma lobban fel a szerelem szikrája. Bárhogy is legyen, a szerelem érzése ma biztosan átjárja a szívedet, csak légy résen, és élj a lehetőséggel, most kedvezőek a feltételek, s akár az örök boldogságot is megalapozhatod vasárnap.

Szűz:

A vasárnapot érdemes a pároddal tölteni. A legjobb, ha megkérdezed, mire vágyik s ma te alkalmazkodsz az ő kéréseihez. Talán hajmeresztőnek tűnik a javaslata de miért ne engedhetnél ezúttal neki? Miért is ne csinálhatnál te is néha valamilyen őrültséget? Utólag belátod, a legjobb ötletet adta neked. Változatosság gyönyörködtet, nem véletlenül van a mondás sem.

Mérleg:

Vasárnap az egészségedre tereld a figyelmedet. Mire vágyik most a tested valójában? A pihenés, s a teljes kikapcsolódás, és a megfelelő mennyiségű alvás különösen fontos lehet. Figyelj rá, a légkondicionálóktól könnyen megfázhatsz, pedig most csöppet sem jönne jól ha ma lebetegednél, hiszen nyár van , és közeleg a nyaralások ideje, erre figyelj oda.

Skorpió:

Remekül érzed magadat, végre a környezeted is újra a régi önmagadnak lát. Töltsd az időt a családdal, a szeretteiddel, a szívedhez legközelebb állókkal. Most ők töltenek, erősítenek téged. Este talán úgy érzed, bárcsak örökké tartana ez a vasárnap, de nem fog, azonban tehetsz érte, hogy minden nap szép, s pozitív legyen, csak úgy kell hogy állj hozzá.

Nyilas:

Családodnak, szüleidnek most különösen nagy szüksége van rád. Töltsd ezúttal velük a vasárnapot, nagy örömmel fogadnak téged. Te is rájössz, s mennyire szeretnek, és mennyire fontosak a szívednek. Ha nem jutsz el hozzájuk ma, legalább telefonon hívd fel őket, a kapcsolattartás nagyon fontos, a szeretet alapja, s erre jobb rájönni, mint amikor már késő.

Bak:

Kötelességtudatod sosem hagy cserben, amire ezúttal természetesen vasárnap is számíthatsz. Ma mégis érdemes engedned a szabályokból, és a kitaposott ösvények helyett valami eddig nem jártra lépned. Mi lenne, ha felhőtlenül kacagnál ma? Ha olyasmit tennél, amit nem nagyon szoktál? vegyél fel új szokást, s vagy kezd bele új hobbiba, jót fog tenni, majd meglátod.

Vízöntő:

Talán párod idegesebb ma a szokottnál. Ahelyett, hogy rá hagysz mindent, inkább ülj le vele beszélgetni, kérdezd meg, mi bántja. Nagyobb örömet okozol neki, hogy meghallgatod, s mint sejtenéd. És végül te is úgy érzed, mennyire jó, hogy segíthettél. Ezt a jó kapcsolatok egy alappillére, menjetek ki a természetbe, s kiránduljatok egy nagyot.

Halak:

Ma különösen fásultnak, enerváltnak érezheted magadat. Még szerencse az, hogy vasárnap van, így nem kell korán kelned. Sőt ha most ahhoz van kedved az egész napot ágyban töltheted. Nyugodtan lustálkodj, lazíts, pihenj. Ne csinálj ma semmit, mert a jövő hét igen pörgősnek ígérkezik, töltsd fel magad kellően, s így bátran nézhetsz a kihívások elé.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.