Horoszkóp

Vasárnapi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Szinte elrepült ez a hét, mint a február is, amúgy is rövid hónap, már a márciusban taposunk, gyönyörű az időjárás, a vasárnap bizony igen kellemes dolgokat tartogat számodra, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a hét utolsó napjára.

Kos:

Ne felejtsd el azt, mi volt a heted legfontosabb terve még hétfőn! Talán még nem valósítottad meg ezt a tervet, de még ma sem késő pótolnod. Még ma sem késő azt mondanod, hogy megteszed, ami ahhoz kell, hogy a terved valóra váljon. Vagy legalább egy lépéssel közelebb kerüljön hozzád, tegyél érte!

Bika:

Hidd el, ezúttal sokkal jobb követned az égi vezettetést, mint ellenállni neki. S vedd észre, az események egyetlenegy irányba terelnek téged. Bárhogy is ellenállsz ezeknek az eseményeknek, nem tudsz ezen az irányon fordítani. Azt azonban megteheted akár, hogy picit módosítasz az irányon, épp csak annyit, hogy kényelmesebb legyen.Ikrek:

Ügyesen kell válaszolnod a gyerekek kérdéseire vasárnap. Most olyan felnőttes helyzeteket, problémákat akarnak megérteni, amelyeket talán nem akarnál még elmagyarázni. Ne felejtsd el, mindig az a legjobb, ha a gyerekeket partnernek tekinted, és ha őszinte vagy velük. Persze mindezt olyan szavakkal, és olyan mélységben, ami a koruknak megfelelő.

Rák:

A tavaszi megfázást azzal kerülheted el, ha eleget pihensz a hétvégén. Ma választhatsz is, kirándulni van kedved, vagy inkább aludni. Persze a legjobb az lenne, ha egy családi piknik után kialudnád magadat, és ha teljesen kipihennéd az egész heti feszült tempót. Ma nyugodtan lassíts, és nyugodtan engedd már el a rohanáskényszert.

Oroszlán:

Szívesen hallgatsz mesét vasárnap. Ma olyan vagy, mint egy gyermek, akinek bizony szüksége van, hogy tündérekről, királylányokról, sárkányokról halljon mesét. Egy olyan mesét, amely felvillanyoz, elvarázsol és ötleteket ad, hogyan küzdj meg akár a hétköznapok nehézségeivel. Tudod mit? Ezt a mesét írd meg te magadnak!

Szűz:

Úgy érzed, mintha valaki a feje tetejére állította volna a világodat. Persze, ha jobban belegondolsz, tudod, hogy ez a valaki épp te magad vagy. Ha jobban belegondolsz, tudod, hogy a világod attól borult fel, mert meghoztál néhány kockázatos döntést. Állj bele ebbe a helyzetbe, na és kormányozd úgy a helyzetet, hogy végül neked minden jó legyen!

Mérleg:

Szükséged van egy csapatra, mert csapatjátékos vagy. Ez azonban azt is jelenti, hogy nem szabad semmit sem a csapatod nélkül tenned. A vasárnap a közös döntésekről szól, s arról, hogy felfedezd, mekkora erő van abban, ha mindannyian egyetértetek néhány kérdésben, és közösen mondtok igent vagy nemet.

Skorpió:

Olyan egyszerű lenne minden, ha nem bonyolítanád túl ezt a napot. Vasárnap törekedj az egyszerűségre, és mindenből válaszd a legkézzelfoghatóbbat, a legegyszerűbbet. Nem kell feltétlenül minden helyzetben azonnal a bonyolult és kihívásokkal teli megoldást találnod. Megteheted, hogy egyszerűsítesz, s lazítasz.Nyilas:

Támogatásra van szükséged vasárnap, és arra, hogy érezd, nem vagy egyedül. Ebben pedig épp az lesz a legnagyobb segítségedre, ha felhívsz valakit, akivel régen beszéltél. Meg fogsz lepődni, ő mennyire örül neked. Meg fogsz lepődni azon, mennyire felszabadult és boldog lesz a gondolattól, hogy segíthet neked.

Bak:

Szívesen beleveted magad egy bizonytalan kalandba vasárnap. Azt hiszed, a bizonytalanság, kockáztatás az unalom ellentéte, de ez egy tévedés. Az unalom ellentéte az izgalom. A valódi izgalom pedig éppen az, ha tudod, olyasmibe vághatsz bele, aminek csak jó vége lehet. S ha ezt nem tudod ma, ne vágj bele, mert nem lesz jó vége.

Vízöntő:

Néha az az érzésed, hogy a barátok mindig csak magukról beszélnek, és maguknak adnak tanácsot. Ma is kapsz egy sor olyan tanácsot, amelyeket valójában önmaguknak kellene ezúttal megfogadniuk. Nem az a megoldás, ha erre felhívod a figyelmüket, sokkal inkább az, ha holnap is elmondod ugyanazt nekik, amit ma mondtak neked.

Halak:

Mondd el az embereknek, mennyire szereted őket! Mondd el nekik, milyen fontosak neked. Azzal, hogy biztosítod a szeretteidet a szeretetedről, gondoskodsz, hogy gyógyuljon kapcsolatotok. Talán nem mindig tudtátok kimondani, hogy szeretlek, ez talán most sem megy könnyen, mégis érdemes szavakba öntened az érzéseidet.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.