Horoszkóp

Vasárnapi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Fárasztó, és eseménydús hét áll mögöttünk, nagy kihívásokat kellett leküzdenünk, azonban nyakunkon a vasárnap, mely igen sok izgalmas, és meglepetésben gazdag eseményt tartogat, lássuk, horoszkópod mit ígér vasárnapra számodra?

Kos:

Nevesd ki a problémákat! Tudtad, hogy a problémák valójában olyanok, mint a gonosz törpék, akik nem bírják a vidámságot? Amikor egy problémára ránevetsz, annak hatalmasra dagad a feje, s bizony hangos pukkanással úgy eltűnik, mintha sohasem létezett volna. Nem hiszed? Próbáld ki ma, és meglátod, hogy működni fog.

Bika:

Mindent elkövetsz, hogy valakinek megmutasd, az élet sokkal könnyedebb és játékosabb, s mint ahogy ő képzeli. Ez azonban bizony nem jelenti, hogy ő valóban megérti ezt. Vasárnap el kell fogadnod, vannak a közeledben varázstalan emberek, akik nem fogékonyak a csodákra, az örömre, de ez nem is baj, a lényeg hogy te higgy a csodákban, mert léteznek.

Ikrek:

Ne vidd túlzásba az erőlködést vasárnap! Hogy milyen erőlködést? Hogy őszinték is legyünk, semmilyen erőlködést sem lenne szabad túlzásba vinned! Az lenne most a legjobb, ha ezúttal mindent egyfajta laza könnyedséggel, nemtörődömséggel csinálnál. Nem kell neked most mindig mindenben tökéletesnek és tűpontosnak lenned.

Rák:

Vedd észre a lehetőséget is, amely vasárnap az öledbe pottyan. Igen, most úgy tűnik, egyik pillanatról a másikra az öledbe hullik egy jó lehetőség, amelyet nem kéne elszalasztanod. Onnan tudod, hogy ez a te lehetőséged, hogy felismered benne a gyermekkori álmodat, egy olyan színes álmot, amelyről talán már el is feledkeztél.

Oroszlán:

Nem kell mindig a legrosszabbra gondolnod! Sőt! Vasárnap megtehetnéd magadnak azt a szívességet is, hogy egyenesen a legjobbra számítasz. Arra a legjobbra, amely egyelőre még hihetetlennek tűnik, és azt hiszed már nem is kaphatod meg. Tudtad, hogy minden vágyad teljesülhet még ha nem is mind pont ma.

Szűz:

Van a vasárnapban egyfajta pajkos játékosság, s valamint összekacsintás. Talán már annyira eleged van a nehézségekből, a nyomásból, hogy azt mondod, minden mindegy alapon, inkább nevetni fogsz. Bárhogy is, ma összekacsintasz az élettel, s könnyedén megértheted, mindennek van egy humoros oldala, amelyre érdemes felfigyelni.

Mérleg:

Elveszel az időben vasárnap, és nem vagy benne biztos, meddig és mit kell megtenned most. Ma minden határidő távolinak, s elérhetetlennek tűnik. Minden időpont felfoghatatlan távolságba úszik tőled, akkor is, ha valójában ezek a mai találkozóid időpontjai. Ne lepődj meg, ha ma mindenhonnan elkésel, később helyreáll a rend.

Skorpió:

Ezúttal csodálatos ereje van a befelé figyelésnek, ha összekapcsolódsz a belső erőközpontoddal. Azzal az erőközponttal, amelyben végtelen bölcsesség és tudás lakozik. Ma ez a tudás a magasba is repít, és olyan energiával tölt fel, amelyet már régóta kerestél, és amelyről azt hitted, nem is létezik a számodra, bizony pedig ott van az, csak keresni kell!

Nyilas:

Nem is sejted, milyen csodálatos nagy kalandba vágsz bele. Nem is sejted, milyen csodálatos események veszik kezdetüket a hétvégén, és milyen nagyszerű dolgok is történnek veled. Ami azt illeti, a vasárnapot tekintheted kapunak, amelyen keresztül a kalandokkal teli mesevilágba lépsz, ahol minden lehetséges.

Bak:

Szeretnéd felhívni magadra a figyelmet, és szeretnéd, ha minden egyes percben valaki csak rád figyelne. Neki azonban nincs ennyi ideje se. Az lenne a legjobb, ha most te figyelnél saját magadra, és arra is, hogy mit teszel. Sőt! Most neked kellene megdicsérned önmagadat is, fő az önbizalom, amit erősíteni kell.

Vízöntő:

Ki kell mozdulnod a megszokott életedből, ha arra vágysz, hogy változások történjenek veled. S már ma elkezdheted, hogy szó szerint kilépsz a házból, s sétálsz egy nagyot egy közeli erdőben, parkban. Gondolj úgy a vasárnapra, mint a napra, amikor meg kell látogatnod a tündéreket és a manókat, és így kellemes élményekkel gazdagodhatsz.

Halak:

A barátságok sokkal fontosabbak az életedben, mint hitted volna. Itt az ideje, hogy a barátságaidra kezdd építeni a munkahelyi és a szerelmi kapcsolataidat. Igen, az lenne a legjobb, ha a szerelmed lenne egyben a legjobb barátod is. Ez sokat segítene neki és neked is. Ma tervezz valami kinti programot, hiszen most az időjárás ennek kedvez, még meglepetés is érhet, jó értelemben.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.