Horoszkóp

Vasárnapi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán változatos, és kellemes napnak nézünk elébe, ugyan óraátállítás volt, ezzel kezdetét vette a nyári időszámítás is, kissé nyűgösen indul a napod, de ma sok jó dologban lesz részed, lásuk, horoszkópod mit ígér vasárnapra.

Kos:

Valaki igazán nagyra értékeli a segítségedet, és igazán sokra tartja, amit elértél. Valaki igazán felnéz rád. Ezt azért érdemes most tisztázni, mert úgy tűnik, kezded elfelejteni, milyen értékes és szerethető ember vagy. Sokkal több jó tulajdonságod van, mint gondoltad volna, s használd ki, és élj vele, segíts ott, és úgy, ahogyan tudsz.

Bika:

Rendben van az is, ha hibázol. Hajlamos vagy azt hinni, a világ csak akkor is szép, s békés és boldog hely, ha mindent tökéletesen csinálsz. Pedig a világ akkor is csodálatos és békés hely, amikor hibázol. Sőt! A te életed is lehet csodálatos és boldog azzal együtt, hogy időnként tévedsz.

Ikrek:

Valaki mélyen megbántott, hogy olyasmit tett, amit már te is régóta meg akartál tenni. Igen, jól olvasod, ő tette meg most, amit te is akartál. Talán hívhatnánk ezt a sérelmet irigységnek is, de itt valami mélyebb történik. Érdemes megbocsátanod neki, mert valójában ő volt a bátrabb, és nem neked akart rosszat.

Rák:

Ha nincs időd az emberekre, meg kellene nekik mondanod ahelyett, hogy megpróbálsz olyankor is időt teremteni rájuk, amikor ez egyáltalán nem is alkalmas. Most érdemes nyíltan elmondanod, ha valakivel nem tudsz beszélni, mert így okozod neki és magadnak is a legkevesebb fájdalmat és bonyodalmat, s így a te lelked is megkönnyebbül.

Oroszlán:

Vasárnap érdemes több zenét hallgatnod a szokottnál is. S mostanában talán a csendben találtad meg a nyugalmat, de mára a zene adhatja neked a legtöbb erőt. Keress már új rádiókat, új előadókat, új zenéket magadnak. Olyanokat, amelyek segítenek felemelni a hangulatodat! A zene csodákra képes és veled is jót tesz.

Szűz:

Néha egy ölelés oldja meg a helyzeteket és a dolgokat. Néha elég annyi, ha megöleled, akivel gondod van. Néha elég, ha megöleled magadat, vagy megkérsz valakit, hogy öleljen át téged. Most az érintéseknek, az öleléseknek vasárnap sokkal nagyobb gyógyító ereje van, mint hitted, gyakorold, jót hatással lesz rád.

Mérleg:

Könnyen lehet, a legszívesebben hátraarcot csinálnál és elfutnál. Könnyen lehet az, feladnád az álmodat csak azért, mert az oda vezető út nem olyan, mint szeretnéd. Ebben az esetben nem is tehetsz mást, mint hogy tudatosítod magadban, az álmod nem érdemli meg, hogy feladd! Küzd az álmodért, ne add fel.

Skorpió:

Sokkal több időt kellene a szeretteiddel lenned. Sokkal több időt kellene azokkal az emberekkel töltened, akik igazán fontosak számodra. Az ő társaságukban bizony valóban feltöltődsz, és valóban megláthatod, mennyivel egyszerűbb az életed akkor, amikor érzed a szeretetüket. Azt a szeretetet, amelyre úgy vágysz.

Nyilas:

Vedd észre, mindig épp annyit teszel, amennyit elvársz magadtól. Ha ezt megfigyeled, azt is láthatod, ha többet vágysz, többet is teszel. Ezért vasárnap érdemes magasabbra emelni a lécet is, és érdemes többet elvárni magadtól. Érdemes ma maximalistának lenned magaddal és másokkal is, mindenből ki lehet ám hozni a maximumot.

Bak:

Gondoltál már rá, hogy az a probléma, amelyik három nap alatt nem oldja meg magát, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele? Nem? Pedig kellene. Ez a mondás legalább olyan igaz a helyzetedre, mint amilyen viccesen hangzik. Ma semmiképp se foglalkozz ezúttal a problémáiddal, és figyeld meg, mi lesz ennek az eredménye!

Vízöntő:

Fel kell ismerned azt, mások miért nem képesek tanácsot adni neked. Nagyon egyszerű. Ők nem te vagy, nem élték át azt, amit te, nem tanulták meg azt , amit te, és nem felejtették el azt, amit te. Vasárnap csak te tudsz önmagadnak tanácsot adni. Méghozzá nem is rossz tanácsot, gondolkozz el, hogy tudnád igazán jobbá varázsolni életedet.

Halak:

Itt az ideje megbocsátanod a múltad szereplőinek! A mai napon elsősorban volt főnökeid és a téged fúró munkatársaid igénylik már a megbocsátásodat. Ha nekik sikerül megbocsátanod a jövő héten nagyszerű előléptetés és jutalom vár rád. De ehhez valóban ma kell megbocsátanod tetteiket, így neked is jobb lesz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.