Horoszkóp

Vasárnapi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A mögöttünk álló szombati nap igazán mozgalmasra sikeredett, azonban ez semmi ahhoz képest, ami vasárnap vár rád. Minden szempontból izgalmas, s egyben eseménydús napnak nézünk elébe, akár meglepetésekben sem lesz hiány, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra.

Kos:

Meg kell hoznod egy döntést, hogy mit is tekintesz igazán fontosnak, és mit nem. Nemcsak a vasárnap fontossági sorrendjeiről kell döntened, érdemes már ma kitalálnod a jövő hét legfontosabb feladataid, mindazt, amire majd legjobban figyelsz, és koncentrálsz, ne hanyagold, fontos dologról lesz szó.

Bika:


Túl sokat vártál egy találkozásra, és már kezded feladni a reményt is. Mégis, ma sikerül találkoznotok, és megbeszélnetek a dolgaitokat. S könnyen lehet, erre a találkozásra épp pontosan azért kellett várnotok, mert korábban még egyikőtök sem volt felkészülve rá lelkileg, de ezúttal már nincs akadály.

Ikrek:


Nagy szükséged van most, hogy vasárnap kipihend magadat, s erőt gyűjts a következő hétre már. Nem azért, mert az a hét sok kihívást tartogat, hanem, mert ez a hét túl sok erődet kivette. Itt az ideje, s hogy ezúttal visszatöltsd az energiaraktáraidat végre! Szükséged is lesz rá, pihenni kell, nincs mese.

Rák:


Talán túlidealizálsz valakit, s nem veszed észre a rossz tulajdonságait. Pedig néha érdemes észrevenni az emberek valódi tulajdonságait is, akár minden jóságukkal, minden rosszaságukkal együtt. S ha reálisan nézed a körülötted lévőket, sokkal könnyebb dolgod lesz. Tegyél egy próbát! Láss reálisan, s így meglesz a titok kulcsa, az emberek gondolkodásmódjához.

Oroszlán:


Áthidalhatatlannak tűnik a távolság aközött ahol vagy most, és ahol lenni is szeretnél. Vasárnap érdemes kidolgoznod az útvonalat már hogy eljuss oda, ahol az álmaid megvalósulnak. Ma érdemes már tudatosan végiggondolnod, milyen lépések vezetnek az álmaidhoz, és ahhoz az élethez, amelyre vágysz. Ha ez sikerül, boldog ember leszel.

Szűz:


A várakozásnak mindig oka van. Ha valamit nem kapsz meg azonnal, annak oka, hogy valamit még meg kell tenned, s valamire még fel is kell készülnöd ezzel kapcsolatban. Vasárnap kérdezd meg magadtól, mi az valójában, amit megtehetsz, hogy végül megkapd, amit szeretnél. Ha szánsz rá elég időt, az eredmény sem marad el.

Mérleg:


Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha nem akarnál minden házimunkát most egyedül megcsinálni, Hidd el, attól nem sérülnek a családi szerepek, s hogy mindenki kiveszi a részét a feladatokból. Most a párodat és a gyerekeket is nyugodtan vond bele a vasárnapi készülődésbe! Egységben az erő, így szól a mondás is, és milyen igaz.

Skorpió:


Varázslatos számodra a vasárnap. Ma olyan csodák is történnek körülötted, amilyenek mostanában csak nagyon ritkán fordultak elő veled. Tudod mit? Érdemes lenne ezúttal feljegyezned ezeket a csodákat! S érdemes tudatosan jegyzeteket készítened minden eseményről. S így magad is csodákra lehetsz képes.

Nyilas:


Sokan vesznek körül, s akik segíthetnek neked az önbizalmad növelésében. Vasárnap most az első lépés ehhez, hogy elfogadod, amit mások mondanak neked. Ma sok bókot kapsz, de ezek nemcsak alaptalan hízelgések, s hanem mindegyiknek megvan a valóságalapja, szóval vedd komolyan őket.

Bak:


Kicsit türelmetlenebb vagy a szokottnál vasárnap. Ez a türelmetlenség pedig igazán nem tesz jót a környezetednek. Ahogy te egyre türelmetlenebb leszel, ők úgy veszítik el a béketűrésüket. Ha most szeretnél nyugalmat teremteni, először a saját türelmetlenségedet kell elengedned, relaxálj, kapcsolódj ki, s minden rendben lesz.

Vízöntő:


A jó szándék nem mindig vezet bizony jóra. Ma talán teljesen jó szándékból próbálsz valakinek segíteni, miközben ő nincs is felkészülve a segítségre. Az elutasítása fájdalmat okozat neked ezért érdemes észben tartanod, nem kell mindenkinek mindig segítened! Mindenki járja a saját útját, és problémákat is mindenki saját maga oldja meg.

Halak:


Vasárnap rendezheted egy régi adósságodat. Ez a tartozás nem is pénzbeli volt, sokkal inkább gesztussal, szívességgel, jó tettel tartoztál valakinek. Ezt a tartozásodat ma megadhatod, és felszabadulhatsz a törlesztés nyomasztó gondolata alól. Gondolkodj el, hogy kinek tartozol hálával, és segíts neki, így a hála sem marad el.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.