Horoszkóp

Vasárnapi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán mozgalmas, s egyben izgalmas hét áll mögöttünk, lassan új hétbe kezdünk, azonban előttünk még a vasárnap, mely minden szempontból igazán eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, s hogy horoszkópod mit ígér vasárnapra.

Kos:

A kor csak egy szám. Nem lényeg, hány éves vagy, s csak az számít, mennyinek érzed magadat. Könnyen lehet, ezúttal vasárnap megváltozik az önmagadról alkotott gondolkodásmódod, és minden szempontból másnak látod majd magadat. Engedd el magad, és még feledd el az öregedés gondolatát, élj a mának, és kapcsolódj ki.

Bika:

Ünnepi hangulatban érzed magadat vasárnap. Talán még nem is tudod, mi okozza a pompás hangulatot, lehet, elméd azt mondja, nincs okod az ünneplésre. Szerintem van, és pontosan az ünnepi hangulatod az. Ha most megünnepled az életet, a jövő heted sokkal jobban alakul majd. Kirándulj, kapcsolódj ki, végre ne csak a munkával foglalkozz.

Ikrek:

Minden folyamatos változásban van. Ahelyett, hogy meg szeretnéd állítani a folyamatos változáshalmazt, okosabb lenne most együtt haladni vele. Tekintsd az életet áramló folyónak, és egyszerűen csak haladj az áramlásával. Haladj az élet folyójának erős és megfordíthatatlan áramlatával, nem fogod megbánni mert sok pozitív élmény fog érni.

Rák:

Minden viszonyítás kérdése, nincsenek abszolút igazságok legalábbis, s ha az emberek életét nézzük. Az életben nincsenek egyértelműen fekete-fehér, jó vagy rossz helyzetek sem. Ehelyett minden helyzetben a színek kavalkádja jelenik meg. Minden helyzetben ott van a szivárvány minden színe. Ezek közül kell ma kiválasztanod, hogy melyik visz a jó irányba.

Oroszlán:

Azt érzed, valaki nem veszi komolyan terveidet, s nem hiszi el, amit mondasz. Ez ellen csak azzal tehetsz, ha valóban mindent betartasz, amit mondasz, és csak azt mondod, amit egészen komolyan gondolsz. Ha így teszel, minden sokkal egyszerűbb lesz és őszintébb, s bebizonyítod, hogy komoly ember vagy, s tartod az ígéreteidet minden körülmény között.

Szűz:

Vedd észre végre, mostanában mennyire hullámzó a kedélyed. Talán épp ez okozza, és hogy úgy érzed, az eredményeid is hullámzóak. Most először a kedélyedet lenne érdemes kiegyensúlyoznod. Most azt lenne érdemes elérned, hogy ne ilyen nagy amplitúdóval változzanak az érzelmeid se. Ebben pedig a meditáció segíthet a legtöbbet, vagy valami jó program, kellemes kikapcsolódás.

Mérleg:

Érzelmeket most nem zárhatsz dobozba, és nem teheted el későbbre se. Az érzelmeid csak az itt és most pillanatában léteznek. Az érzelmeiddel akkor érdemes foglalkoznod, amikor jelen is vannak a szívedben. Ma ne halaszd későbbre, hogy az érzelmeiddel törődj, mutasd ki bátran, és adj hangot neki, még akkor is ha rossz.

Skorpió:

Sokkal színesebb lesz a mai nap, mint ahogy képzelted volna. A vasárnapod a színek, az események sűrű kavalkádja, amely igazán boldoggá tesz téged. Ne felejtsd el, ez a sok esemény, élmény, sok ember most mind azért kavarog körülötted hogy téged boldoggá tegyenek. Hát hagyd nekik, fogadd el, hisz ők az igaz barátok, akik biztosan  jót akarnak neked.

Nyilas:

Néhány odavetett, s véletlenül elkapott szónak hatalmas ereje lehet. Épp ezért jobban meg kell fontolnod az egyszavas megjegyzéseket, épp úgy, mint a jól átgondolt hosszú bonyolult körmondatokat, amelyeket olyan szívesen mondasz.Nem szabad ma semmire egyből reagálnod, inkább nyerj időt, és inkább legyél ma megfontolt.

Bak:

Akiknek a legnagyobb szükségük lenne a segítségedre, gyakran nem is figyelnek rád sem. Talán épp itt az ideje, hogy ezt észrevedd. Ha elmondod akár nekik, milyen elutasítónak találod őket, sokat segíthet, hogy mégis egyfajta befogadó állapotba kerüljenek, és hagyják, hogy segíts nekik. Fordíts ma időt a lazításra, s pihenésre is, ez most nagyon fontos.

Vízöntő:

Igen élénk a fantáziád, ezért sokféle megoldást el tudsz képzelni egy helyzetben. Ez azonban nem jelenti, hogy minden megoldást ki is kell most próbálnod. Vasárnap próbáld mindössze egyetlenegy fantáziadús megoldásra szűkíteni a lehetőségeket. Ha így teszel, egyszerűbb dolgod lesz, és a terved is bejön, később ennek még nagy jelentősége lehet.

Halak:

Itt az ideje, hogy teljesen újraszínezd az életedet. Lehet, ez most még szokatlan gondolat a számodra, de valójában te határozod meg a hangulatodat, meg azt is, hogy milyen színű szemüvegen keresztül nézed a világot. Ma a sötét szemüvegek helyett érdemes felvenned egy színeset. Egy napsárgát, lilát,s vagy korral színűt. Ne rejtőzz el a világ elől, ez a te napod lesz, meglátod.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.