Horoszkóp

Vasárnapi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

A hétvége eddigi része is igen eseménydúsan, s tartalmasan telt, unalomra nem lehet panasz szombaton, de a vasárnap még izgalmasabbnak, és meglepetésekben gazdagnak ígérkezik, lássuk, s horoszkópod mit ígér vasárnapra.

Kos:

Lehet, azt hiszed, megtaláltad a végső érvet egy beszélgetésben vasárnap. Ez az érv azonban valószínűleg olyasvalami, amivel megbántanál másokat. Ahelyett, hogy meg akarsz nyerni egy vitát, veszekedést, ma a békét, a kibékülést kellene keresned. Mert csak ez az, ami valóban megoldja a helyzetet, és ne idegeskedj már, inkább lazíts, kapcsolódj ki, hiszen nyár van.

Bika:

A legnagyobb bizonytalanságot az okozza most, hogy nem tudod, kivel kapcsolatban mit engedhetsz meg magadnak. Vannak néhányan a közeledben már akik minden helyzetben máshogyan reagálnak. Ők azok, akik elbizonytalanítanak, és összezavarnak. Vasárnap ne rájuk figyelj, hanem önmagad értékrendjére, és szánj időt egy kis kikapcsolódásra, megérdemled, hiszen sűrű heted volt.

Ikrek:

Egy lépéssel messzebbre mész, s mint szerettél volna, és talán kicsivel el is téveszted a célodat. Vasárnap nem teljesen úgy alakulnak a dolgok, ahogy akár tervezted, vagy szeretted volna. Ezért érdemes ma kicsit előbb abbahagyni. Ma tedd lejjebb a képzeletbeli lécet, mert ezzel akadályozhatod meg, hogy túllépj azon a bizonyos határon, pont ez akadályozhat abban, hogy jó napod legyen.

Rák:

A családi vasárnap megszervezése és levezénylése igazán boldoggá tesz téged. Nagyon szívesen szervezel mára családi összejövetelt, és a legszívesebben egész nap a gyerekeidet ünnepelnél. S mit ünnepelhettek? Ha nincs születésnap, névnap, de még egy ballagás sem, érdemes keresnetek egy mondvacsinált ünnepet magatoknak, de nevezhetjük kikapcsolódásnak, ez a nap legyen a családé.

Oroszlán:

Mutasd meg másoknak, mi az, s ami téged boldoggá tesz. Mutasd meg nekik, de ne várd tőlük, hogy ők is kövessék az utadat. Őket talán valami más teszi boldoggá, mint téged. Azzal, hogy megmutatod, téged mi tesz boldoggá, nem módszert tanítasz nekik, pusztán csak ötletet adsz, amelyet ők szabadon alakíthatnak magukra.

Szűz:

Úgy érzed ezúttal, meg kell felelned valakinek, ő azonban sohasem elégedett veled. Ahelyett, hogy folyton olyasvalakit tekintesz mércének, s aki nem tudja kimutatni a szeretetét, most azokhoz kellene fordulnod, akiktől csak szeretetet kapsz. Az ő elismerésük bír valódi értékkel és erővel, amitől feltöltődhetsz, és akár így már megszállhat az ihlet, és sikeresen megtervezheted a jövő hetedet.

Mérleg:

Vélt vagy valós érdekek mentén próbálod kitalálni, mi is lenne a jó döntés vasárnap. Amíg azonban nem tudod, melyek a valódi érdekek, s amik a háttérben állnak, nem tudsz jó döntést hozni. Most érdemes az események mögé nézned, és mindennek az okát és eredőjét kutatnod. Ha ezt megtalálod, jó döntést fogsz hozni, és semmi nem állja utadat.

Skorpió:

Az tesz igazán boldoggá, ha látod a gyerekeid sikereit és eredményeit. Az tesz igazán boldoggá, ha tudod, a gyerekeid elismerést kapnak, és megtanulják a saját értéküket. A vasárnap a gyerekeidről szól, és arról, hogy meglásd bennük az értékeket. Azokat az értékeket, amelyeket még ők sem látnak magukban. Ha így teszel, akkor tudathatod velük, hogy milyen sikeres emberek lehetnek, ha kihasználják adottságaikat.

Nyilas:

Engedd meg magadnak a pihenést vasárnap. Engedd meg, hogy végre kipihend magadat, és ne is gondolj arra hogy mi mindent akarsz teljesíteni. Mostanában túlvállalod magadat. Ez ellen pedig csak az segít, ha elkezded az értékén kezelni a munkádat és az idődet. A mai értékes időd a pihenésre van. S később ráérsz beárazni a tudásodat, mert értékes ember vagy.

Bak:

A csendre vágysz ma, arra, hogy minden zaj elüljön körülötted. Érdemes vasárnap olyan helyre menned, ahol hallhatod a madarak csicsergését. Lehet bizony, és hogy ez a hang máskor idegesít, de ezen érdemes elgondolkodnod. Ha a madárdal zavar, az annak a jele, s hogy elszakadtál az önvalódtól, attól a részedtől, amelyik a természetben lel békét, ez nem jó jel, lazíts, szükséged van rá.

Vízöntő:

Csodálattal tölt el az, hogy a gyerekeid milyen ügyesen intézik a saját dolgaidat. Persze, ha már felnőttek, vagy kamaszok a gyerekeid, ez sokkal egyértelműbb, mint a kisebbeknél. De ha kisebbek a gyerekeid, ma akkor is észreveheted, mennyire önállóak, és milyen határozottan tudják képviselni a saját érdekeiket és akaratukat, dicsérd, jutalmazd meg őket, érezzék, hogy jó úton haladnak.

Halak:

Lehet, hogy változtatnod kell életeden, az életmódodon, a gondolkodásmódodon. Ha úgy érzed, az életed zsákutcába jutott, az biztos jele, s hogy változtatásra van szükség. Ezt a változtatást most kell elkezdened azzal, hogy végiggondolod, miben is hiszel valójában és mi az az értékrend, amiért bátran kiállsz. S lehet az is, hogy eddig rossz úton jártál, vagy már életútját jártad.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.