Horoszkóp

Vasárnapi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ez a hét is gyorsan elszaladt, lassan február derekát tapossuk, az elmúlt napokban igen sok elintézni való akadt, a vasárnap is igen izgalmasnak, s mozgalmasnak ígérkezik, de jó értelemben, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Olyan nagyon szeretnél elérni valamit, hogy közben észre sem veszed, mi mindenről maradsz is le. Igen, máskor céltudatosságra biztatlak téged. Vasárnap azonban arra kérlek, hogy ne csak előre nézz, hanem nézd meg, ki mindenki van körülötted, és főleg azt, hogy ki a barát, és ki az ellenség.

Bika:

Szeretnéd éreztetni valakivel, mennyire különleges a számodra. Szeretnéd megmutatni neki, mennyire fontos neked. Ehhez ma az érintéseket hívhatod segítségül. Érintsd meg őt, öleld is át, és ő máris érezni fogja, milyen fontos a számodra. Vasárnap ne félj az érintésektől, jótékony hatással lesznek rád.

Ikrek:

Az autentikusságnak, az eredetiségnek hatalmas ereje van. Ma arra biztatlak, ne másokat másolj, hanem legyél a lehető legeredetibb. Ma csak saját gondolataidat mondd ki, a saját terveidet meséld el másoknak, és a saját életeddel foglalkozz. Ma csak azzal törődj, ami igazán a tiéd, és ami igazán neked való lehet.

Rák:

Szeretnéd, ha a gondok elillannának az életedből? De hát ez nagyszerű! Sokan szeretnénk ám ugyanezt. Sokan vágyunk arra, hogy gondjaink egyik pillanatról a másikra feloldódjanak. Neked pedig lehetőséged is lesz, hogy ez valóban megtörténjen. Ma fordítsd a figyelmedet arra, ami könnyen megy, jó napod lesz.

Oroszlán:

Olyan sok áldás van az életedben, hogy lassan nem is tudod megszámolni azokat. Olyan sok szeretet van az életedben, hogy lassan mindent felülír ez a szeretet. Vasárnap figyeld meg, mennyire sokféle módon érezheted szerencsésnek magad. Ma egész nap azt is érezheted, hogy jókor vagy a jó helyen, és ez igaz is lesz rád.

Szűz:

Szükséged van rá, hogy valakivel megoszd ami a lelkedet nyomja. Azzal ha megosztod ezen gondolatokat, csökkenni fog a rajtad lévő nyomás. Attól lesz jó a hét utolsó napja, ha végre megosztod a kételyeidet, s a félelmeidet, az aggodalmaidat valakivel, aki bölcsen kezeli, amit tőled hall, és talán segíteni is tud ebben.

Mérleg:

Nem mindenki érti a szavaidat és megfogalmazásodat se, és főleg azoknak lesz problémája a mondandód megértésével, akik ragaszkodnak a szabályokhoz, a betanult mondatokhoz. Ma talán újfajta mondatokat alkotsz, szokatlan fogalmazásmódot használsz, és minden bizonnyal játékosan bánsz a nyelvvel. Ez jó.

Skorpió:

Vigyázat, valaki szeretné megfejteni a titkodat! Valaki a titkodat akarja tudni, s azt, hogy miért titkolózol. Azzal óvhatod meg a titkaidat, ha ma nem gondolsz rájuk. Kezeld úgy, mint egy elhalványodott emléket, valamit, amit csak nagy nehézségek árán tudnál felidézni. Ezzel tarthatod biztonságban a titkaidat.

Nyilas:

Olyan sok mondanivalód van, hogy egész nap be sem áll a szád. Egész nap mondod a magadét, így egyre többet és többet mutatsz már meg magadból. A beszéd most nagyon fontos szerepet kap az életedben, és sokat segít, hogy közelebb kerülj ahhoz, akivel szeretnél javítani a kapcsolatodon., és sikerülni is fog.

Bak:

Az emberi kapcsolataiddal kellene sokkal többet foglalkoznod. Azzal lenne most dolgod, hogy kimutasd a szeretetedet. Tudom, szeretsz abban a szerepben tetszelegni, hogy te nehezen mutatod ki az érzelmeidet. De te is érzed a lelked mélyén, hogy valójában arra vágysz, hogy szabadon szerethess, hisz mindenki erre vágyik.

Vízöntő:

Bizonyítsd be, hogy most nincs igazuk az ellendrukkereknek. Tudod-e, mi a legjobb visszavágás? Az, ha a gyakorlatban is bizonyítod, hogy valaki téved. Ezzel biztos lehetsz, hogy örökre elhitte neked, hogy nem neki van igaza, hanem neked. Kell ennél jobb program vasárnapra, nosza, vágj bele, ne félj.

Halak:

Vasárnap felül kell emelkedned a nehézségeken, s nem szabad komolyan venned, amit mások mondanak neked. Különösen azokra a mondatokra lesz ez igaz, amelyet az idősebb családtagjaid mondanak ma. Ők azok, akik meggondolatlanságukban esetleg megbánthatnak téged, mert más a gondolkodásuk.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.