Horoszkóp

Vasárnapra ezt üzeni horoszkópod!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok alatt elrepült ez a hét is, már bizony a március közepéhez közeledünk, dolgos, és igen szorgos napok állnak mögöttünk, a vasárnap pedig igazán eseménydús napot tartogat, lássuk, horoszkópod mit számodra vasárnapra.

Kos:

Figyeld meg, mások viselkedésében épp az idegesít fel, amit te szoktál csinálni. Talán épp azért idegesít ez másokban, mert eddig nem tudtad beismerni azt magadnak sem, hogy mi a helyzet. Mások valójában csak tükröt tartanak neked, ami pedig igazán bosszantó gondolat tud lenni, lépj túl ezen, fogadd el.

Bika:

Vasárnap azt hiszed, az idő szorítása miatt lemaradsz valamiről is, de ez nem igaz. Valójában az idő most nem szorít, s nem is kell rohannod sehova. Megteheted, hogy lassítasz, és sokkal lassabb tempót diktálsz magadnak, mint amire eredetileg gondoltál. Ez a lassú tempó vasárnap sokkal eredményesebb, és sokkal messzebbre vezet.Ikrek:

Meg kell nézned egy helyzetet közelebbről is. Meg kell nézned, vajon milyen lehet ez a helyzet közelről is. Vasárnap nem elég, ha elképzelsz valamit. Nem elég, ha elképzeled, milyen lehet, és nem elég az, ha csak fantáziálsz a megoldásról. Ma konkrét cselekedetekre van szükséged, koncentrálj, és tegyél érte.

Rák:

Ne add fel a reményt! Vasárnap őrizd meg a hitedet, és ragaszkodj a reményhez! Akkor is, ha egyébként már elhagynád magad, és ha néhány pillanatig azzal a gondolattal játszanál is el, hogy talán nem sikerül majd semmi sem. A legjobb, ha mantrázod. Miért ne alakulhatna minden jól, légy pozitív.

Oroszlán:

Máshol szeretnél lenni, mint ahol valójában vagy. Ma arról ábrándozol, hogy egyszerűen csak odébbállsz. Ha az életed hajóút lenne, épp most jött el az a helyzet, amikor szívesen felvonnád a horgonyt és vitorlát bontanál. Vasárnap ne az állandóságot keresd, hanem a változás a megújulás lehetőségét, ha megtalálod boldog napban lehet részed.

Szűz:

Az irigység nagyon is tönkreteheti a napodat. Igaz ez mások irigységére is, és arra is, amikor te vagy irigy másokra. Mindegy, hogy rád irigykednek, vagy te irigykedsz, s az ugyanolyan csapda lesz az életedben is. Vasárnap szabadulj meg az irigységtől, és tudatosítod magadban, te is elérhetsz mindent, amit szeretnél.

Mérleg:

Igazán felbosszant a gondolat, hogy valaki meg akarja szerezni a titkaidat. Most úgy is érezheted, valaki árgus szemekkel figyel téged, és meg akarja tudni, mi mindent titkolsz a világ elől. Könnyen lehet, ő csak szeretne megismerkedni, összebarátkozni veled, és ezt a közeledést érted félre, mérlegeld, és csak utána dönts.

Skorpió:

Nem biztos, hogy az a legjobb, ha te irányítod a helyzeteket vasárnap. Talán épp arra van már szükséged, hogy valaki más hozza meg a döntéseket, s te csak sodródj az eseményekkel. Vasárnap nem épp tevékeny a hangulatod, ezért annak örülsz a legjobban, ha ma végre nem kell egész nap rohannod, pihenj, s lazíts, jót fog tenni.

Nyilas:

Adódik a kérdés, hogy valóban te teremted-e a valóságodat. Most kivételesen ez nem azért jut az eszedbe, mert nem sikerült valami, hanem éppen ellenkezőleg. Azon kapod magad, hogy pontosan az történik az életedben, mint amit néhány éve megálmodtál. Ez pedig igazán ijesztő felismeréshez vezet. S ezt pedig te teremted magadnak.Bak:

A gyerekek tudják, mire van szükségük, neked csak annyit kell tenned, hogy meghallgatod most őket. A gyerekek pontosan tudják, ebben a tavaszi időben kint vagy bent akarnak-e játszani, és azt is tudják, mi a számukra legjobb játék. Sőt! Ha kéred azt is megmondják, hogyan játszhatod velük ezt a játékot. Működj együtt velük, boldog napod lesz.

Vízöntő:

Csak néhány egyedül töltött percre vágysz, s most valamiért mindenki azon dolgozik, hogy ne maradhass egyedül. Mintha az emberek nem akarnák megérteni, neked ezúttal jó egyedül lenni. Mintha mások nem tudnák, milyen értékesek az egyedül, gondolkodással töltött percek, ilyenkor jönnek a legjobb ötletek.

Halak:

Vasárnap új helyet kereshetsz a fölösleges tárgyaidnak, s vasárnap elkezdheted kitalálni, mit hova teszel, hiszen ha nem tartod rendszerben a dolgaidat, akár lassan te sem fogsz beférni a lakásba. Szükséged van, hogy rend és rendezettség vegyen körül, mert csak így tudod rendben tartani az egész életedet., így kezdj bele még ma.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.