Mezőgazdaság

Vége az emésztési diszkomfortnak

- Hirdetés
0 Shares



Élelmiszergazdaság

2018. július 09., hétfő • 11:40 Vége az emésztési diszkomfortnak

-- Hirdetés

Érkeznek az első Okos Élelmiszerek, amelyek igazoltan kedvező hatást gyakorolnak az emésztési problémákra.

A COOP Győr Zrt. csaknem 140 településen szerzett jogosultságot arra, hogy meghatározott piaci területeken és kereskedelmi csatornákban kizárólagosan gyártsa és forgalmazza az első Okos Élelmiszereket, a Vitajó cipókat – olvasható a üzletlánc közleményben.

2
Várhatóan nyár végétől a 85 saját boltját is ellátja majd az új termékekkel a COOP Szolnok Zrt. – fotó: Vitajó

A Smart Food (Okos Élelmiszer) kutatási program keretében a Hajdúsági Sütödék-csoporthoz köthető cégek az elmúlt 17 évben több tudományosan igazoltan kedvező élettani hatású sütő- és édesipari brandet fejlesztettek ki.

A termék rendszeres fogyasztása esetén tudományosan igazoltan egy csaknem 1,5 millió embert érintő gyakori emésztési diszkomfort – a lelassult tranzit – enyhítésére gyakorol kedvező hatást.

Tavaly léptek piacra első márkájuk – a Vitajó – cipó változataival, amelyeknek az elmúlt egy évben fogyasztói áron számolva több mint 400 millió forintos piaca épült ki, döntőrészt a kelet-magyarországi régióban.

Mint Szakács Tamástól, az Okos Élelmiszerek Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, a társaság Magyarországon és Romániában több céggel is tárgyal a speciális termelő- és piaci franchise rendszer bővítéséről.

agrotrend.hu

nyomtatható verzió küldés e-mailben


-- Hirdetés
0 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez