Friss időjárásjelentés

Veszélyes napok várnak Békés, és Csongrád megye lakóira!

- Hirdetés

Ez a veszély szó kezd beépülni mindennapjainkba, hiszen hol a sűrű ködmezők, hol pedig az útlefagyások okoznak gondot Békés, s Csongrád megye térségében, most sem lesz ez másként, veszélyes napok várnak ránk, lássuk, milyen időjárásra számíthatunk a folytatásban.

A szerdaihoz képest csökkent a hőkülönbség hazánkon belül, mondhatni szinte kiegyenlítődött, a nappali órákban ugyan voltak felhőátvonulások, s de csapadék sehol nem hullott. Szerda éjszaka erős lehűlésben lehetett részük Békés, és Csongrád megye lakóinak, -8 fok köré süllyedtek a hőmérsékletek, s sűrű ködös időjárás jellemezte térségünket, nagy volt a balesetveszély.

A szerda reggeli órákra a ködmezők feloszlottak, de mégsem lehetett részünk zavartalan napütésben, és a délutáni órákban 4 fokon tetőztek a hőmérsékletek ez azt mutatja hogy enyhülés kezdődött térségünkben ami egyre sűrűbb ködmezőket eredményez majd, kissé mérséklődnek az éjszakai fagyok s reggel pedig -5 fok köré süllyednek a hőmérsékletek, óvatosan az utakon, a köd, és a fagy nem kellemes útitárs.

Az előttünk álló napokban nagy lesz az éjszakák, és nappalok közti hőingadozás, rétegesen öltözködjünk, ilyenkor a legkönnyebb megfázni, és az influenza járvány is a küszöbön toporog.

Péntektől vasárnapig napos időjárás várható, 5-7 fokos nappali hőmérsékletekkel, de éjszakánként azért fagyni fog, Békés,és Csongrád megye térségében, ködmezőkkel továbbra is számítanunk kell.

Örömünk nem tart sokáig, hétfőtől újabb lehűlés veszi kezdetét, de az előttünk álló 5 napban havazással még nem kell számolnunk s pedig már lassan itt lesz az ideje, és ha a hossztávú számítások nem csalnak, akkor január közepe után megérkezhet az első komolyabb havazás Békés, Csongrád megye térségébe is.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.