-Hirdetés-

Veszélyes reggelre ébredhetnek Békés, és Csongrád megye lakói! Részletek!

A várakozásoknak megfelelően megérkezett kedd este az újabb csapadékzóna térségünkbe, összességében 8-12 mm eső hullott a szerda reggeli órákig, a folytatás sem lesz zavartalan, lássuk, mi várható!

Békés, és Csongrád megye szerte, a sok csapadéknak, és hóolvadásnak köszönhetően szerda estére egekbe szökött a párásság, főleg Békés megyében, és Csongrád megye déli részén erős ködképződés kezdődött.

Az előttünk álló éjszakai, és reggeli órákban főleg lakott területen kívül, de belül is sűrűbb ködmezők képződhetnek, a hőmérsékletek jelenleg +1, +3 fok között mozognak, azonban hajnalban Békés, és Csongrád megye szerte talaj mentén gyenge faggyal számolhatunk, óvatosan a közlekedéssel!

Csütörtöki napunk sem a napsütésről fog szólni, nyugat felől újabb felhők érkeznek, és a déli órákhoz közeledve kisebb esővel számolhatunk, 7 fokon tetőznek a hőmérsékletek, a szél megélénkülésétől nem kell tartanunk.

Péntektől lendületes felmelegedés veszi kezdetét, Békés, és Csongrád megye szerte 10 fok fölé emelkednek a hőmérsékletek a hét utolsó munkanapján, és a Nap is “előkerül”.

Sajnos a hétvége nem lesz zavartalan, a vasárnap hajnali órákban újabb csapadékzóna érkezhet, ami már nagyon nem hiányozna.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

155 Shares