-Hirdetés-

Veszélyesen indul a reggel Békés, és Csongrád megyében, azonban biztató a folytatás!

A várakozásoknak megfelelően a mai napot sem úsztuk meg szárazon, a déli órákat követően 3-5 mm csapadék hullott Békés, és Csongrád megye térségében, lássuk a folytatást!

A folytatást, mely rövidtávon veszélyes, hosszútávon biztató.

Az előttünk álló éjszaka folyamán ismét egekbe szökik a párásság, a péntek hajnali órákra sok helyen sűrű ködmezők képződnek, lakott területen kívül, és belül egyaránt.

A veszélyt külön fokozza, hogy a reggeli órákban Békés, és Csongrád megye szerte fagypont alá süllyednek a hőmérsékletek, így a köd, és a fagy igen veszélyes út, és közlekedési viszonyokat idéz elő, óvatosan az utakon.

A reggeli párásságot követően egyre inkább a napsütésé lesz a főszerep, a déli szél megélénkül, ezzel dinamikus felmelegedés kezdődik térségünkben, pénteken bőven 10 fok felett tetőznek a napi maximum értékek, az időjárás szeles jellege egész nap megmarad.

Szombattól búcsúzunk az éjszakai fagyoktól, a hétvége első napján már akár 15 fokot is mérhetünk térségünkben, a kissé élénk széltevékenység a hétvége folyamán is megmarad, így újabb ködképződéstől nem kell tartanunk.

Szombat este újabb, kisebb csapadékzóna érkezhet, azonban a péntek, és a szombat nappali órákban nem kell számolnunk esővel, kissé szeles idővel annál inkább.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.